Содржина

Космонаутот Иванов ја губи свеста додека леталото е во лет. Лекарите одлучуваат дека ќе биде неопходно да се изврши операција на срцето токму во нулта гравитација. Кардиохирургот Жења Бељаева, која нема време да ја одгледа својата тригодишна ќерка, се подготвува за летот.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете