Содржина

Филмот „Повикот на дивината“ е снимен по истоимениот роман од Џек Лондон. Оваа епска приказна раскажува за животот на кучето Бак кое е грабнато од Калифорнија и однесено во студените предели на Алјаска.

Видео и фотографии

1 видео 4 фотографии

Проекции

Избери кино

  • #1 Свети Николе

Можеби ќе сакате да ги погледнете