Содржина

Сè се менува во животот на Теса откако ќе ја донесе најголемата одлука. Започнува да се сомнева во сè што мислела во врска со Хардин и иднината за која се бореа изгледа многу далечна.

Видео и фотографии

1 видео 2 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете