Содржина

Добродушен човек има неочекувана смртоносна конфронтација. Инстнктите започнуваат да чистат нередот предизвикан во име на самоодбрана при која убива човек, но дали навистина некој се ослободил од тоа откако ќе убие некого.

Видео и фотографии

1 видео 2 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете