Содржина

Пилотот се наоѓа себеси во воена зона откако е принуден да го приземји својот комерцијален авион за време на страшна бура.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

  • 21:30 - Велес
  • 21:30 - Свети Николе
  • 18:00 - Велес
  • 18:00 - Свети Николе
  • 21:00 - Велес
  • 21:00 - Свети Николе
  • 20:30 - Велес
  • 21:30 - Свети Николе