Содржина

Собирач на тартуфи кој живее сам во дивината на Орегон се навраќа кон своето минато во Портланд за да си го најде омиленото прасе кое е киднапирано.

Видео и фотографии

1 видео 2 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете