Содржина

Енигматичниот г-дин Рорк ги остварува тајните соништа на неговите гости во луксузно тропско одморалиште. Но, кога фантазиите се претвораат во кошмари, гостите треба да ја решат мистеријата на островот за да се спасат.

Видео и фотографии

1 видео 6 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете