Содржина

Најопасните анти-суперхерои на светот – Bloodsport, Peacemaker, King Shark, Harley Quinn заедно со Полковникот Рик Флег се испратени на оддалечениот, полн со непријатели остров Корто Малтезе. Наоружани со врвно оружје, тие се пробиваат низ опасна џунгла за да најдат и уништат непријатели.

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете