Содржина

20th Century Studios и Marvel Entertainment го претставуваат филмот Новите Мутанти, оригинален хорор трилер сместен во изолирана болница, каде група на млади мутанти се под психијатриски надзор. Кога почнуваат да се случуваат чудни работи, нивните мутантски способности и нивното пријателство ќе бидат ставени на тест додека се борат за живот.

Видео и фотографии

1 видео 5 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете