Содржина

Група жени се обидува да ги смени идеалите за убавина на западниот свет на натпреварувањетоз за Мис на светот во Лондон во 1970 година.

Видео и фотографии

1 видео 1 фотографии

Проекции

  • 19:00
  • 19:00
  • 19:00
  • 19:00
  • 19:00