Содржина

Итан Хант и неговиот тим мора да пронајдат опасно оружје што му се заканува на целото човештво, пред да падне во погрешни раце. Со контролата на иднината и судбината на светот во прашање, започнува смртоносна трка низ светот. Соочен со мистериозен, семоќен непријател, Итан е принуден да смета дека ништо не може да биде важно повеќе од мисијата – дури ни животите на оние за кои најмногу се грижи.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете