Содржина

Кога надзорникот од пожарната бригада и неговиот елитен тим на искусни пожарникари се обидуваат да спасат три деца од шумски пожар, тие сфаќаат дека ниту еден тренинг не ги подготвил за најтешката работа до сега, а тоа е чување деца.

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете