Содржина

Бонд ја напушти активната служба, но неговиот мир не трае долго кога Феликс Лејтер, стар пријател од ЦИА, го моли за помош, водејќи го Бонд по трагата на мистериозниот негативец вооружен со опасна нова технологија.

Видео и фотографии

2 видео 3 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете