Содржина

Кога Императорот на Кина издава декрет дека по еден маж од секое семејство мора да служи во армијатз за да ја одбрани земјата од напаѓачите, Хуа Мулан, најстарата ќерка на почитуван воин, истапува на местото на нејзиниот болен татко. Маскирајќи се како маж, Хуа се соочува со тестови на секој чекор од нејзиниот пат и мора да ја искористи нејзината внатрешна сила и да го прифати нејзиниот вистински потенцијал.

Тоа е епско патување кое ќе ја претвори во почитуван воин и ќе направи да ја заслужи почитта од благодарната нација… и гордиот татко.

Видео и фотографии

1 видео 9 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете