10гласа 10

Содржина

Алис и Селин живеат традиционален начин на живот со успешни сопрузи и синови на иста возраст. Совршената животна хармонија ненадејно се нарушува по трагична несреќа. Вината, сомнежот и паранојата се комбинираат за да ја разоткријат нивната сестринска врска.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

Избери кино

  • #2 Штип
  • #4 Кисела Вода
  • #3 Велес