Содржина

Мистериозна сила ја поместува Месечината од својата орбита околу Земјата и ја лансира на патека за судир со Земјата. Со неколку преостанати недели пред да се судри Месечината и да го поништи целиот живот на планетата, поранешната астронаутка на НАСА, Цо Фаулер е убедена дека таа го има решението за спас на целата планета. Проблемот е што само еден астронаут од нејзиното минато Брајан Харпер и еден луд теоретичар на заговор Кејси Хаусман и веруваат. Овие тројца несекојдневни херои ќе тргнат на невозможна мисија, оставајќи ги сите сакани зад нив, само за да откријат дека Месечината не е тоа што ние мислиме дека е.

 

 

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете