Содржина

Третиот дел од комедијата „Мојата голема дебела грчка свадба“ доаѓа во Киноверзум. Придружeте се на семејството Портокалос на нивното патување во Грција, исполнето со семејни средби, многу љубов и забавни моменти.

Видео и фотографии

1 видео 4 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете