Содржина

Воениот фотограф В. Јуџин Смит патува назад во Јапонија каде го документира разорниот ефект на труење со жива на крајбрежјето. Трогателна приказна за влијанието на една моќна фотографија.

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете