Содржина

Претприемачите Пициу и Била добиваат неочекувана шанса од романски клиент и се преселуваат во Лос Анџелес. Сепак, тие набрзо откриваат дека несвесно влегле во светот на мафијата за прелистување кредитни картички. Со оглед на тоа што нивниот успех предизвикува завист во криминалните редови, дуото мора да се движи во возбудливи ескапади со високи влогови – трки низ ЛА и соочување со опасност во пустината – сето тоа во обид за слобода.

Видео и фотографии

2 видео

Проекции

Избери кино

  • #4 Кисела Вода
  • #3 Велес
  • #2 Штип