Содржина

Луда пара е крајната приказна за Дејвид против Голијат, заснована на лудата вистинска приказна за секојдневните луѓе кои го превртеле сценариото на Вол Стрит и се збогатиле со претворање на GameStop во најжешката компанија на светот.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете