Содржина

Kraven the Hunter е жестока приказна за тоа како и зошто еден од најпознатите негативци на Марвел, Ловецот Крејвен, стана тоа што е. Дејствието се одвива во периодот пред неговата озлогласена одмазда кон Спајдермен.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете