Содржина

Кога поручник Артемида и нејзините верни војници се пренесени во нов свет, тие се впуштаат во очајна битка за опстанок против огромните непријатели со неверојатни моќи.

Видео и фотографии

1 видео 9 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете