Содржина

Една млада жена се обидува да ја ублажи болката од смртта на нејзиниот вереник испраќајќи романтични текстови на неговиот стар број на мобилен телефон и воспоставува врска со човекот на кој е преназначен бројот.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете