Содржина

„Круела“ е новата филмска приказна за познатата негативка од филмовите „101 далматинец“. Ема Стоун е во улога на Круела де Вил.

Пред да стане Круела де Вил тинејџерката Естела има сон, талент и амбиција – таа сака да стане модна дизајнерка. Но, се чини дека животот има намера да се погрижи нејзините соништа никогаш да не се остварат. Надежната дизајнерка Естела се трансформира во лошата Круела, каква што ја знаеме од „101 далматинец“.

 

Видео и фотографии

2 видео 4 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете