Содржина

Многу години по владеењето на Цезар, еден млад мајмун оди на патување што ќе го натера да го преиспита сето она што го научиле за минатото и да направи избори што ќе ја дефинираат иднината за мајмуните и за луѓето.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

Избери кино

  • #4 Кисела Вода
  • #2 Штип
  • #3 Велес

Можеби ќе сакате да ги погледнете