Содржина

Филм за тениските суперѕвезди Серена и Венус, како станале тоа што се денес благодарение на тренирањето од страна на нивниот татко Ричард Вилиамс.

Видео и фотографии

1 видео 2 фотографии

Проекции

  • 21:30
  • 21:30
  • 21:30