Содржина

Човек се обидува да се ослободи од својата предодредена судбина, полицаец почнува да се сомнева во однесувањето на својата сопруга по нејзиното враќање од наводно давење, а жена бара извонредна личност која според проштвото треба да стане познат духовен водач.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете