Содржина

1956 – Франција. Свештеник е убиен. Зло се шири. Продолжението на светскиот голем хит ја следи сестра Ајрин додека таа се соочува со Валак, демонската калуѓерка.

Видео и фотографии

1 видео 6 фотографии

Проекции

  • 22:00 Штип
  • 22:00 Велес
  • 22:00 Штип
  • 22:00 Велес