Содржина

Џон Вик го открива патот до победата над Високата маса. Но, пред да ја заработи својата слобода, Вик мора да се соочи со нов непријател со моќни сојузи ширум светот и сили кои ги претвораат старите пријатели во непријатели.

Видео и фотографии

1 видео