Содржина

Продолжение на филмот од 1973 година за 12-годишно девојче кое е опседната од мистериозен демонски ентитет, принудувајќи ја нејзината мајка да побара помош од двајца свештеници за да ја спасат.

Можеби ќе сакате да ги погледнете