Содржина

По срушувањето на рудник за дијаманти во крајните северни региони на Канада, возач на мраз води невозможна мисија за спасување над замрзнатиот океан за да ги спаси животите на заробените рудари и покрај одмрзнувањето на водите.

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете