Содржина

Двајца филмски продуценти должат пари на мафијата. За да се спасат, пробуваат да ја искористат својата ѕвезда да ја измами мафијата. Но, тие завршуваат со добивање повеќе отколку што некогаш замислувале.

Видео и фотографии

1 видео 4 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете