Содржина

Приказна за еден тинејџер на Гран Туризмо, чии гејмерски вештини победија во серија натпревари на Нисан, има желба да стане вистински професионален возач на тркачки автомобил.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете