Содржина

Танчерите Пилатус и Морван се издигнуваат до славата во доцните 1980-ти, станувајќи ѕвезди со песни кои стануваат број 1 и добиваат Греми. Дуото никогаш не отпеало ниту еден збор во своите песни и кога вистината беше откриена, тие станаа дел од еден од најголемите скандали во историјата на музиката.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете