Содржина

Чувар почнува да работи во пицеријата Фреди Фазбер. Додека ја поминува својата прва ноќ на работа, тој сфаќа дека ноќната смена во Фреди нема да биде толку лесно да се помине.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете