Содржина

Сместено во летото 1957 година, кога автомобилската империја на Енцо Ферари е во криза, поранешниот тркач кој стана претприемач се турка себеси и неговите возачи до работ додека тие се лансираат во Mille Miglia, трка долга 1.000 милји низ Италија.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете