Содржина

Растејќи во пост-воена Аризона, млад човек со име Семи Фејблмен открива застрaшувачка семејна тајна и ја истражува моќта на филмовите врз вистината.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете