Содржина

Лукав, неортодоксен Дедо Мраз се бори да го спаси својот бизнис во опаѓање. Во меѓувреме, Били, запуштено 12-годишно момче, ангажира хит за да го убие Дедо Мраз, откако добил грутка јаглен.

Видео и фотографии

1 видео 5 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете