Содржина

Платениците ќе се спротивстават на: трговец со оружје кој командува со моќта на огромна приватна армија.

Видео и фотографии

1 видео 5 фотографии

Проекции

 • 20:00 Штип
 • 20:00 Велес
 • 20:00 Штип
 • 20:00 Велес
 • 18:00 Штип
 • 18:00 Штип
 • 18:00 Штип
 • 18:00 Велес
 • 18:00 Штип
 • 18:00 Велес
 • 18:00 Штип
 • 18:00 Велес