Содржина

Шест луѓе неочекувано се наоѓаат во уште една соба за бегство, полека откривајќи што имаат заедничко за да преживеат. Здружувајќи ги силите со двајца преживеани, тие наскоро откриваат дека сите претходно ја играле играта.

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете