Содржина

Скот Ланг и Хоуп Ван Дајн, заедно со Хенк Пим и Џенет Ван Дајн, го истражуваат Квантното царство, каде што комуницираат со чудни суштества и се впуштаат во авантура која ги надминува границите на она што тие мислеле дека е можно.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете