Содржина

Владата бара од Ајфел да дизајнира нешто спектакуларно за Светскиот саем во Париз во 1889 година, но Ајфел едноставно сака да го дизајнира метрото. Одеднаш, сè се менува кога Ајфел се вкрстува со мистериозна жена од минатото на Арун.

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии