Содржина

Белка и Стрелка одат да истражуваат мистериозен и опасен вртлог во тропските предели на Атлантскиот Океан. Со помош на своите пријатели мораат да бидат храбри и да ја завршат мисијата со која ќе ја спасат нивната планета и планетата на нивните нови пријатели, вонземјани.

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии

Проекции

  • 20:00
  • 20:00