Содржина

Филмска екранизација на научно фантастичната новела на Франк Херберт, син на благородно семејство на кое му е доверена заштитата на највредното богатство и највиталниот елемент во галаксијата.

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии

Проекции

  • 21:30
  • 21:30
  • 21:30
  • 21:30
  • 21:30
  • 21:30
  • 21:30
  • 21:30
  • 21:30
  • 14:00