Содржина

Оваа филмска адаптација на едно поглавје од романот Дракула претставува хорор приказна за несреќите на бродот Деметра кој пренесувал неозначен товар. За време на патувањето, чудна појава го демне екипажот секоја вечер… кога бродот конечно ќе пристигне во Англија, нема никаква трага од екипажот…

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете