Содржина

Ова продолжение се одвива во годините после иницијалната смртоносна инвазија на домот каде Норман Нордсторм живее во мир се додека гревовите од неговото минато не го стигнат.

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии

Проекции

  • 22:00
  • 22:00
  • 22:00
  • 22:00
  • 22:00
  • 22:00
  • 22:00
  • 22:00
  • 22:00