Содржина

Пол Атреид се обединува со Чани и Фремен додека бара одмазда против заговорниците кои го уништија неговото семејство.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

  • 18:00 Штип
  • 18:00 Велес
  • 21:00 Штип
  • 21:00 Велес