Содржина

Една млада жена ослободува застрашувачки демони кога безмилосно се откриваат натприродни сили во коренот на деценискиот раскол меѓу мајка и ќерка.

Видео и фотографии

1 видео 2 фотографии

Проекции

  • 22:00
  • 22:00
  • 22:00
  • 22:00
  • 22:00
  • 22:00