Содржина

Заборавениот одгледувач на коњи и некогашната родео ѕвезда прифаќа понуда од непознат човек да го спаси неговиот син. На патувањето јавачот преку давање совети на детето како да биде добар човек се искупува.

 

Видео и фотографии

1 видео 1 фотографии

Проекции

  • 20:00
  • 22:00
  • 20:00
  • 20:00
  • 20:00
  • 20:00