Содржина

Пол Стурџес го носи своето семејство на патување во Мексико за да ја прегледа нафтената платформа што ја поседува неговата компанија. Откако ќе излезат таму, тој го наоѓа местото речиси напуштено со само неколку преплашени работници кои му кажуваат дека платформата била постојано напаѓана од монструозна ајкула која е дел од мексиканската легенда. Бидејќи платформата тоне во водата и ајкулата ги лови, тој мора да најде начин да го доведе семејството на безбедно и да остане жив.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете